Het coronavirus en de wijze waarop wij onze dienstverlening blijven uitvoeren

In maart 2020 werden wij met z’n alle overvallen door het coronavirus. Waar we toen dachten dat het maar voor korte duur zou zijn is nu gebleken dat het helaas toch nog even zal duren voordat het coronavirus geen invloed meer zal hebben op de dagelijkse gang van zaken.


De eerder genomen maatregelen binnen ons bedrijf blijven gehandhaafd. Bij het nemen van deze maatregelen staat de gezondheid van onze medewerkers en klanten op de eerste plaats. Wij volgen daarom ook nog steeds de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid en afhankelijk van de situatie kan het zijn dat er door ons aanvullende maatregelen genomen moeten worden. 


Wij hebben al onze medewerkers sowieso het advies gegeven om alle sociale contacten op de werkvloer tot een minimum te beperken en waar mogelijk werktijden aangepast. Wij willen u dan ook vragen eventuele vragen, wensen en/of opmerkingen zoveel mogelijk via de mail aan ons kenbaar te maken. 


Binnen ons bedrijf is er voor onze medewerkers een protocol ontwikkeld welke volledig gericht is op het vermijden van het coronavirus en de wijze waarop zij op een zo veilig mogelijke manier hun werk kunnen blijven uitvoeren. In dit protocol hebben wij ook aandacht besteed aan het schoonmaken van de handcontactpunten binnen de omgeving waar zij schoonmaken. Onze medewerkers zullen hier dus de komende tijd extra aandacht aan blijven besteden.


Er is ons alles aan gelegen om de dienstverlening op een zo normaal mogelijke wijze te blijven uitvoeren. Nu we richting de herfst en winter gaan zullen onze medewerkers ook vaker last gaan krijgen van de normale klachten die horen bij deze tijd van het jaar. Denk daarbij aan verkoudheid, last van de luchtwegen, hoesten etc. Waar men normaal gewoon door zou gaan met werken moeten ze nu vanuit overheidswegen een coronatest laten uitvoeren bij deze klachten en de resultaten thuis afwachten. Operationeel brengt ons dat als bedrijf ook weer in een nieuwe fase. We zullen er alles aan doen om de continuïteit van de werkzaamheden zo goed als mogelijk te waarborgen maar rekenen op uw begrip wanneer dit niet altijd mogelijk is. Wanneer van toepassing zullen wij u ze snel mogelijk nader informeren.


Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de wijze waarop wij onze dienstverlening bij u blijven uitvoeren kunt u altijd contact met ons opnemen.


Met vriendelijke groet,
Koen Janssen

Samen staan we sterk!

partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner
partner